#

Huidige bestuur

Huidige bestuur

Mocht je contact met ons willen opnemen, dan kan dat door een mail te sturen naar secretaris.wageningen@jd.nl of te bellen naar 0629458508. 

Person portrait

Suzanne Angenent

Secretaris

Hey Hey! Ik ben Suzanne Angenent en dit jaar ben ik de secretaris in het bestuur van de jonge democraten in Wageningen. Als secretaris zal ik mij onder andere ontfermen over de website en de nieuwsbrief. Daarnaast zal ik natuurlijk helpen bij het organiseren van alle avonden.
Ik ben een tweedejaars biotechnologie student aan de universiteit van Wageningen en ik ben dus ook pas een krap jaartje actief bij de JD. Ondanks mijn korte lidmaatschap voelde ik me gelijk op mijn plek en werd ik erg enthousiast van de interessante avonden die georganiseerd werden. Er komt over een jaar een heel scala aan onderwerpen langs van GMO’s tot de luchtvaart tot de recente stikstof crisis. Vooral van de discussies die daarna op gang komen heb ik al ontzettend veel geleerd. Ik hoop dit jaar anderen ook te kunnen enthousiasmeren voor de JD en zoveel mogelijk van dit bestuurs-jaar te leren.

Ik hoop je snel een keer bij een van onze activiteiten te zien!

Person portrait

Renee Rooijakkers

Voorzitter

Hey, Mijn naam is Renee Rooijakkers en ik ben sinds januari voorzitter van de afdeling Wageningen. Ik ben 21 jaar oud en eerstejaars masterstudent levensmiddelentechnologie aan de WUR. Naast mijn studie vind ik geschiedenis, cultuur en politiek erg interessant en merkte dat ik me op dit gebied verder wou ontwikkelen. Ik ben een keertje langs gegaan bij de JD Wageningen en vele malen volgden.De politiek inhoudelijke activiteiten, inspirerende sprekers, ruimte voor discussie en de gezellige sfeer vind ik super tof aan de JD Wageningen. Ik vind het super leuk om activiteiten te bedenken en organiseren, dus besloot ik dit avontuur aan te gaan. Het aankomend jaar wil ik de stijgende lijn in Wageningen voortzetten door leden te werven en  toffe avonden organiseren. Ik kijk er naar uit om het komende jaar mijn steentje bij te dragen aan onze afdeling van deze prachtige vereniging!

 

Person portrait

Irene Bormans

Organisatie

Person portrait

Chiel Besseling

Penningmeester