#

Huidig bestuur

Huidig bestuur

Mocht je contact met ons willen opnemen, dan kan dat door een mail te sturen naar secretaris.wageningen@jd.nl of te bellen naar 0629458508. 

Person portrait

Chiel Besseling

Voorzitter

Hoi, Ik ben Chiel en ik ben sinds het begin van 2020 de penning meester van Jonge Democraten Wageningen. Met deze functie komt, in mijn optiek, niet alleen de verantwoording van de  financiën maar ook de gedeelde verantwoording voor het succes van onze afdeling. Met succes bedoel ik niet enkel succesvolle boekhouding of een grote opkomst maar ook dat onze afdeling een gezellige plek blijft zoals ik die heb leren kennen tijdens mijn lidmaatschap. Buiten de JD om studeer ik Economie en Beleid aan de WUR en ben ik lid bij de studenten roei vereniging Argo. Met de kennis die ik heb op gedaan bij mijn studie verwacht ik een sterke basis te hebben voor deze bestuursfunctie maar ik hoop natuurlijk dat ik ook veel nieuwe ervaringen kan op doen en veel ga leren van deze mogelijkheid.

Rutger Neeleman

Secretaris

Mijn naam is Rutger Neeleman en ik neem met enthousiasme de functie van secretaris op me binnen het bestuur van JD Wageningen. Ik ben 21 jaar oud en derdejaars student Economie en Beleid aan de WUR. Binnen korte tijd ben ik van deelnemer aan gezellige activiteiten naar bestuurslid gepromoveerd, wat meteen de sfeer binnen de JD typeert. Als secretaris houd ik me bezig met onder andere de online communicatie, nieuwsbrieven en het ledenbestand. Verder vind ik het belangrijk dat JD Wageningen haar groeipotentieel voor Wageningen benut: we worden zichtbaarder, toegankelijker en inventiever. Wat mij betreft is nadenken over hoe de wereld een mooiere plek kan worden een belangrijke activiteit, die ons als mensheid verder brengt. Bij een vereniging als de Jonge Democraten is hier volop ruimte voor. Het bestuur 2020-ll beschouwt de JD Wageningen als een vereniging die inzet op zelfontwikkeling, gezelligheid en maatschappelijke betrokkenheid. Heb je vragen? Stuur me gerust een mailtje!

Person portrait

Irene Bormans

Penningmeester & Organisatie

Ik ben Irene Bormans, ik ben 20 jaar oud en ik studeer Biotechnologie aan de Wageningen Universiteit. Een half jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de Jonge Democraten Wageningen en ik voelde me al snel thuis door de interessante activiteiten die werden georganiseerd en de gezelligheid van de andere leden. Hierdoor wilde ik graag actief worden en heb daarom gekozen om bestuurslid te worden. Ik heb voor de functie bestuurslid organisatie gekozen, omdat de activiteiten mij in het begin naar de JD hebben getrokken en daarom wil ik als bestuurslid organisatie ook mooie, leerzame activiteiten neerzetten om nieuwe leden aan te trekken.

Person portrait

Tessa Tangelder

Promotie

Ik ben Tessa Tangelder, Ik ben het begin in september met mijn master aan de Wageningen Universiteit. Twee jaar geleden ben ik voor het eerst bij JD begonnen bij de afdeling in Amsterdam maar ben toen een jaar inactief geweest vanwege mijn stage in het buitenland. Daarna ben ik in december 2019 naar de activiteiten van de afdeling Wageningen gegaan. Ik heb voor de functie van Bestuurslid promotie gekozen omdat leerzaam en leuk leek. JD is de leuk combinatie van intressante onderwerpen met gezellige gezelschap.