#

Huidig bestuur

Huidig bestuur


Mocht je contact met ons willen opnemen, dan kan dat door een mail te sturen naar secretaris.wageningen@jd.nl of te bellen naar 0629458508. 

Person portrait

Suzanne Angenent

Secretaris

Hey Hey! Ik ben Suzanne Angenent en dit jaar ben ik de secretaris in het bestuur van de jonge democraten in Wageningen. Als secretaris zal ik mij onder andere ontfermen over de website en de nieuwsbrief. Daarnaast zal ik natuurlijk helpen bij het organiseren van alle avonden.
Ik ben een tweedejaars biotechnologie student aan de universiteit van Wageningen en ik ben dus ook pas een krap jaartje actief bij de JD. Ondanks mijn korte lidmaatschap voelde ik me gelijk op mijn plek en werd ik erg enthousiast van de interessante avonden die georganiseerd werden. Er komt over een jaar een heel scala aan onderwerpen langs van GMO’s tot de luchtvaart tot de recente stikstof crisis. Vooral van de discussies die daarna op gang komen heb ik al ontzettend veel geleerd. Ik hoop dit jaar anderen ook te kunnen enthousiasmeren voor de JD en zoveel mogelijk van dit bestuursjaar te leren!

Person portrait

Renee Rooijakkers

Voorzitter

Hey, Mijn naam is Renee Rooijakkers en ik ben sinds januari voorzitter van de afdeling Wageningen. Ik ben 21 jaar oud en eerstejaars masterstudent levensmiddelentechnologie aan de WUR. Naast mijn studie vind ik geschiedenis, cultuur en politiek erg interessant en merkte dat ik me op dit gebied verder wou ontwikkelen. Ik ben een keertje langs gegaan bij de JD Wageningen en vele malen volgden.De politiek inhoudelijke activiteiten, inspirerende sprekers, ruimte voor discussie en de gezellige sfeer vind ik super tof aan de JD Wageningen. Ik vind het super leuk om activiteiten te bedenken en organiseren, dus besloot ik dit avontuur aan te gaan. Het aankomend jaar wil ik de stijgende lijn in Wageningen voortzetten door leden te werven en  toffe avonden organiseren. Ik kijk er naar uit om het komende jaar mijn steentje bij te dragen aan onze afdeling van deze prachtige vereniging!

 

Person portrait

Irene Bormans

Organisatie

Ik ben Irene Bormans, ik ben 20 jaar oud en ik studeer Biotechnologie aan de Wageningen Universiteit. Een half jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de Jonge Democraten Wageningen en ik voelde me al snel thuis door de interessante activiteiten die werden georganiseerd en de gezelligheid van de andere leden. Hierdoor wilde ik graag actief worden en heb daarom gekozen om bestuurslid te worden. Ik heb voor de functie bestuurslid organisatie gekozen, omdat de activiteiten mij in het begin naar de JD hebben getrokken en daarom wil ik als bestuurslid organisatie ook mooie, leerzame activiteiten neerzetten om nieuwe leden aan te trekken.

Person portrait

Chiel Besseling

Penningmeester

Hoi, Ik ben Chiel en ik ben sinds het begin van 2020 de penning meester van Jonge Democraten Wageningen. Met deze functie komt, in mijn optiek, niet alleen de verantwoording van de  financiën maar ook de gedeelde verantwoording voor het succes van onze afdeling. Met succes bedoel ik niet enkel succesvolle boekhouding of een grote opkomst maar ook dat onze afdeling een gezellige plek blijft zoals ik die heb leren kennen tijdens mijn lidmaatschap. Buiten de JD om studeer ik Economie en Beleid aan de WUR en ben ik lid bij de studenten roei vereniging Argo. Met de kennis die ik heb op gedaan bij mijn studie verwacht ik een sterke basis te hebben voor deze bestuursfunctie maar ik hoop natuurlijk dat ik ook veel nieuwe ervaringen kan op doen en veel ga leren van deze mogelijkheid.

Person portrait

Tessa Tangelder

Promotie

Ik ben Tessa Tangelder, Ik ben het begin in september met mijn master aan de Wageningen Universiteit. Twee jaar geleden ben ik voor het eerst bij JD begonnen bij de afdeling in Amsterdam maar ben toen een jaar inactief geweest vanwege mijn stage in het buitenland. Daarna ben ik in december 2019 naar de activiteiten van de afdeling Wageningen gegaan. Ik heb voor de functie van Bestuurslid promotie gekozen omdat leerzaam en leuk leek. JD is de leuk combinatie van intressante onderwerpen met gezellige gezelschap.